DECEMBRIE CU OFERTE DE POVESTE.

SĂPTĂMÂNA ACEASTA: PÂNĂ LA 4.100* LEI REDUCERE
la seturile de roți de iarnă originale BMW selectate,
doar între 11-15 decembrie 2023.
*TVA inclus

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme

La temperaturi sub 7°C, anvelopele de iarnă, au performanţe considerabil mai bune în materie de tracţiune, aderenţă în viraje şi frânare decât anvelopele de vară. Compoziţia lor este formată din compuşi de cauciuc moale, iar acestea sunt dotate cu caneluri mai adânci şi fante subţiri care sporesc tracţiunea în condiţii de umezeală sau îngheţ. Toate anvelopele BMW şi MINI avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model pentru ca tu şi pasagerii tăi să fiți în siguranţă şi să depinzi mult mai puţin de condiţiile meteorologice.

Nu vrem să reinventăm roata, ci mai degrabă să o aducem la perfecţiune. Acest spirit se simte în fiecare roată BMW şi MINI originală. Fiecare roată reflectă standardele noastre ridicate de durabilitate şi limitele testelor dinamice, statice şi de simulare care depăşesc cu mult cerinţele legale. Rezultatul este o roată de înaltă calitate pe care te poţi baza în orice situaţie – cu un stil elegant şi cu un conţinut fără compromisuri.

Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamnă şi iarnă, am creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

Selectează modelul BMW şi MINI și vezi roțile de iarnă originale BMW şi MINI dedicate autovehiculului tău.

Model masina: